12/10/15

Κ Α Μ Α Ρ Ω Σ Ε

Loukas Markos
Μετά από μια ολιγόμηνη "αγρανάπαυση" πάλι εδώ! (Γ.Π.)

.
- Το 2011 με το μνημόνιο του Παπανδρέου ήσουν αγανακτισμένος και για πολλές μέρες κατέλαβες το Σύνταγμα! Σε μια γωνιά εσύ Νεοδημοκράτη, σε μια άλλη εσύ Καρατζαφερικέ, σε μια τρίτη εσύ ιδεολόγε της άμεμπτης πεφωτισμένης κουλτουριάρικης .....αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ!!! Έβριζες τον Παπανδρέου, ιδιαίτερα εσύ που άκουγες τον Τσίπρα, που ο .....ευγενής σου μιλούσε για Πινοσέτ,Τσολάκογλου, Ολανδρέου, για πιόνι των Αμερικάνων, που απειλούσε ο "ηγέτης" ότι "σε λίγο δεν θα τολμάτε να βγείτε από τα σπίτια σας"! Αλλά κι εσύ Νεοδημοκράτη άκουγες τον Σαμαρά με τα ....ισοδύναμα των Ζαππείων. Χαϊδεύατε όλοι τους μπαχαλάκηδες του "δεν πληρώνω", δεν σας ενοχλούσαν τα γιαούρτια!
Το μνημόνιο αυτό ασφαλώς δεν ήταν ευλογία Θεού, ασφαλώς σε δυσκόλευε, σου έκανε περικοπές αποδοχών 5-7%, όμως έκανε και ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους 150 δις ευρώ, συνοδεύτηκε από νομοθετικές πρωτοβουλίες επαναστατικά προοδευτικές.
-Το 2012 έφερες τον Σαμαρά Πρωθυπουργό και τον Τσίπρα αξιωματική αντιπολίτευση. Νέο μνημόνιο, πιο δυσβάσταχτο, όμως εσένα σου είχε ......περάσει η .......αγανάκτηση! Ο Σαμαράς είχε ξεχάσει τις αντιμνημονιακές κορώνες του, ο σκοπός του είχε αγιάσει τα μέσα. Και ο Τσίπρας, γεννημένος παραμυθάς, έβλεπε ότι παίζοντάς το αντιμνημονιακός, σου χάιδευε τ΄αυτιά, αυτό σου άρεσε και κέρδιζε πόντους. Θα σου αποκαθιστούσε ΑΜΕΣΑ τις χαμένες αποδοχές και συντάξεις και θα σε οδηγούσε στον .....παραμυθένιο παράδεισο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης!
-Και τον Γενάρη του 2015 έκανες Πρωθυπουργό τον Τσίπρα για να αλλάξει την .....Ευρώπη, για να διαπραγματευτεί παλικαρίσια επί 6 μήνες, για να σε χρεώσει με πρόσθετο χρέος 90 δις, για να σου φέρει τα capital controls και να σου φορέσει ένα τρίτο μνημόνιο, το χειρότερο όλων! Περικοπές στις αποδοχές και συντάξεις ήδη και αναμενόμενες νέες περικοπές 18% στους πλούσιους που έχουν σύνταξη πάνω από 1000 ευρώ! Τώρα ΔΕΝ αγανακτείς, ούτε ομολογείς την πλάνη σου, γιατί αν ομολογήσεις είναι σαν να λες ότι σε έπιασε ------. Και τον ακούς να σου λέει ότι "τα μέτρα είναι δυσβάσταχτα, αλλά δεν είναι επιλογή μας", λες και οι προηγούμενοι ....απαιτούσαν μέτρα! η ψευδοαριστερή αδιαντροπιά στην κορύφωση!
Γελούσες για την Μπιρμπίλη, όμως καμαρώνεις για τους "άθλους" του Βαρουφάκη, της Βαλαβάνη, για την κυρά-Τασία, για τον Κατρούγκαλο του 12% και κάνεις γαργάρα τον Φλαμπουράρη! Πουλάει και δεν πουλάει τον ΟΛΠ και τα αεροδρόμια, γράφει στα παλιά παπούτσια το ΣτΕ για τις Σκουριές, τα θαλασσώνει στην Αμερική, όμως εσύ νιώθεις περήφανος γιατί συνεργάζεται με τον αγωνιστή της ......δημοκρατίας Καμμένο!
Είσαι ανεπανάληπτος!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: