15/10/15

Τα κάστρα ηθικής και πόσο αντέχουν!

του Αντώνη Βγόντζα
«Έπεσε» ξανά στη δημοσιογραφική αγορά η υπόθεση του ζεύγους Παπαντωνίου. Κάποτε «τσάρου» της οικονομίας. Έχουν καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό. Και η υπόθεση ξαναδικάζεται σε δεύτερο βαθμό. Είναι πολύ καθαρό το πολιτικό αποτέλεσμα αυτής της υπόθεσης. Η πολιτική καριέρα του Γιάννου Παπαντωνίου τέλειωσε. Με κακό τέλος.
Δύο Υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης και δύο βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης «ξέχασαν» πολλά. Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, τότε ο καθένας τους δεν βρήκε χώρο να καταχωρήσει στη δήλωση του «Πόθεν Έσχες» μερικά εκατομμύρια. Και να τα …δικαιολογήσει!
Η Κυβέρνηση, μέχρι αργά χθες το βράδυ, δεν πήρε θέση. Ίσως, να περιμένει να δει τι ξέρουν ή δεν ξέρουν οι αντίπαλοί της, για να αποφασίσει την επικοινωνιακή αντιμετώπιση της υπόθεσης. Και ο αρμόδιος Αντιπρόεδρος της Βουλής ζητάει από την προηγούμενη Αντιπρόεδρο της Βουλής εξηγήσεις. Προφανώς, την θεωρεί υπεύθυνη για τις δημοσιογραφικές διαρροές.
Τέλος και στους σημερινούς πρωταγωνιστές. Τέλος και με τη δήθεν ηθική ανωτερότητα της «πρώτη φορά Αριστερά». Τόσο σύντομα!
Νέα Κρήτη, τα Καθημερινά, Τετάρτη 14.10.2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια: