23/5/15

Γιατί τα κάνετε μπάχαλο!

Γ.Π.
Γιατί το σκίσιμο των μνημονίων έξω από τη Βουλή και η κατάργησή τους με ένα νόμο κατάντησε ανέκδοτο! Αντί να λέτε διάφορα τρελά στα τηλεπαράθυρα θυμηθείτε, ότι υπάρχει και η συγνώμη! Ο λαός μπορεί προς το παρόν να μην έχει άλλη επιλογή, αλλά μνήμη έχει! Μη το ξεχνάτε αυτό!
Γιατί η δημιουργική ασάφεια γύρισε μπούμερανγκ. Δεν αντιληφθήκατε, ότι η δημιουργική ασάφεια ωφελεί τους ισχυρούς, γιατί μπορούν να ισχυρίζονται και να επιβάλουν, ότι θέλουν,  όποτε θέλουν. Η δημιουργική σαφήνεια είναι αυτή που κατοχυρώνει τους μικρούς! 
Γιατί το υποτιθέμενα καλά οικονομικά μελετημένο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, για το οποίο σας ψήφισε ο ελληνικός λαός, πάει στις καλένδες και οι δικαιολογίες τύπου "δεν γνώριζα" δεν διατίθενται.
Γιατί ο πρωθυπουργός ομολογεί, πως κακώς δεν ζήτησε γραπτά τις υποσχέσεις (σικ) από τους εταίρους και εξαπατήθηκε.
Γιατί τα λεφτά κακώς δεν τα ζητήσατε με τη συμφωνία του Φεβρουαρίου και τώρα ξύνετε τον πάτο του βαρελιού. Αλλά μέχρι πότε;
Γιατί συγκρούεστε με την κοινή λογική. Όταν ένας πρωθυπουργός δηλώνει γραπτά στους δανειστές, ότι η χώρα δεν έχει χρήματα για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, δεν είναι σε θέση να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις! Τις "σκληρές" διαπραγματεύσεις τις απευθύνετε δυστυχώς στο εσωτερικό της χώρας και μας  προετοιμάζετε γι΄ αυτό που έρχεται! ´Όποιος αφουγκράζεται το λαό, ακούει ολοένα και πιο δυνατά, το "κλείστε μια συμφωνία να τελειώνουμε"! Και αυτό δεν θα είναι το καλύτερο!
Γιατί σπαταλήσατε το Φεβρουάριο τις  δυνατότητες επίτευξης ενός έντιμου συμβιβασμού.  Ήταν η καλύτερη στιγμή, γιατί είχατε χρόνο, υπήρχαν κάποια διαθέσιμα και προπαντός γιατί οι δανειστές ζαλισμένοι από την εκλογική νίκη της αριστεράς, δεν είχαν συγκροτήσει ακόμη ενιαίο τρόπο αντιμετώπισής σας. Χάσατε δυστυχώς το πλεονέκτημα θέτοντας 18 χώρες απέναντί μας με τις δημιουργικές ασάφειες του Βαρουφάκη.
Γιατί το μέλλον δεν καθορίζεται, ούτε κρίνεται από την σημειολογία ή την επικοινωνιακή χωρίς αμφισβήτηση δεινότητά σας, αλλά από το αποτέλεσμα! Όλα τα άλλα ως ασημαντότητες θα ξεχαστούν. 
Γιατί η σωτηρία ψυχής και χώρας επαφίενται τελικά στα οστά της Αγίας Βαρβάρας με συνοδεία Υπουργού. Και όλα αυτά, η για πρώτη φορά αριστερά, μέσα σε 100 μόνο ημέρες. Αξιοσημείωτη επίδοση, αν σκεφτεί κανείς ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάστηκε 40 περίπου χρόνια σκληρών προπονήσεων! (Γ.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: