10/3/15

Συμμαζέψτε τους!

Για «εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές που θα έρθουν στην Ευρώπη αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα» έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς μιλώντας σε δημοσιογράφους στο άτυπο Συμβούλιο Υπουργών στη Λετονία, δημιουργώντας διεθνή αίσθηση.

Λίγη ώρα μετά, ο Πάνος Καμμένος δήλωνε πως  «αν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα, να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητά τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, αν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης που θα έχει αποφασίσει να χτυπήσει την Ελλάδα.»

Η Ελλάδα  θα μπορούσε λοιπόν κατά τον αρχηγό της Ελληνικής διπλωματίας Υπουργό Εξωτερικών αλλά και για τον υπεύθυνο της Εθνικής Άμυνας Υπουργό Εθνικής Αμύνης, να θεωρηθεί χώρα γέφυρα προώθησης τζιχαντιστών στον Ευρωπαϊκό χώρο! Ακούνε άραγε τι λένε! Ώρες είναι να μας φορτώσουν και την διεθνή τρομοκρατία!

Στην επικίνδυνη αυτή ανοησία απάντησε δυστυχώς μόνο η  αν. Υπουργός Μετανάστευσης Τασία Χριστοδουλοπούλου: «Μα αυτά που λένε δεν γίνονται...!», «αν ανοίξουμε τα σύνορά μας, θα τα κλείσουν οι άλλοι». 

Παλικάρια κανείς δεν επιθυμεί να σας βάζει στο ίδιο τσουβάλι! Εσείς γιατί στριμώχνεστε! (Γ.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: