31/8/12

Τι άλλαξε από τον Φεβρουάριο που δηλώσατε απών από την ψήφιση των προηγούμενων μέτρων και τώρα λέτε ναι;

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα, βάλε το καπέλο σου να μη βραχεί η ομπρέλα. Και σε απλά ελληνικά ο Σαμαράς Πρωθυπουργός. Ελπίζω τώρα να αντέξετε την ανάγνωση της δήλωσης Κεφαλογιάννη μέχρι τέλους. Καλό κουράγιο. Γ.Π.
"Γιατί ήταν ανόητο να μπεις μέσα και να ψηφίσεις όχι σε κάτι το οποίο σε οδηγούσε σε χρεοκοπία αλλά όταν ο κόσμος πλήττεται όπως πλήττεται με αυτό τον τρόπο που πλήττεται σήμερα η δικιά μου η πρόταση ήταν πρέπει να πάμε να ματώσουμε και μεις με την κοινωνία. Να

πάμε να κάνουμε εκλογές να εξηγήσουμε στον κόσμο ποιό είναι το πρόβλημα κι αφού το εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις παρά μόνο δύσκολες λύσεις ή καταστροφικές που είναι έξω από το ευρώ τότε ματώνοντας με την κοινωνία, η κοινωνία αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της όπως τις ανέλαβε να μας δώσει ή να μην μας δώσει εντολή να πάμε στο επόμενο στάδιο που είμαστε τώρα.
Τώρα έχει αλλάξει ότι την εντολή την έχει δώσει ο ελληνικός λαός ο οποίος μπήκε σ' ένα δίλημμα κι αποφάσισε. Έξω από την Ευρώπη ή μέσα στη Ευρώπη. Σε αχαρτογράφητα νερά η με δυσκολίες μέσα στην Ευρώπη Έχει πάρει μια απόφαση κι είναι δικιά του. Εμείς τώρα την εκτελούμε Αυτό ήταν το ζητούμενό μου από το Φεβρουάριο για μένα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: