10/6/13

Ο κ. Πρεβελάκης αντικαθιστά την κ. Μπιρμπίλη στον ΟΟΣΑ

Ο κ. Πρεβελάκης αντικαθιστά σήμερα την κ. Τίνα Μπιρμπίλη στον ΟΟΣΑ!.
«Σε καιρούς χαλεπούς για την Ελλάδα και με την ανεργία των γυναικών να βρίσκεται σε επίπεδα-ρεκόρ, η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος εισπράττει μέχρι σήμερα έναν παχυλό μισθό 7.500 ευρώ το μήνα καθαρά, συν 1.000 ευρώ που λαμβάνει για το επίδομα τέκνου, καθότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, του οποίου το Ελληνικό Δημόσιο έχει την ευθύνη να καλύπτει τα δίδακτρα
», έγραφε με περίσσιο λαϊκισμό και εμπάθεια το «Πρώτο Θέμα». Ο στόχος βέβαια δεν ήταν η Μπιρμπίλη, ή μόνο η Μπιρμπίλη. Ούτε ο μισθός της καθορίστηκε εκείνη τη στιγμή. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πως διορίστηκε ο προηγούμενος και βέβαια κανείς για τον κ. Πρεβελάκη! Ούτε θα ασχοληθεί κανείς στο μέλλον με αυτό το ζήτημα. Άλλες οι επιλογές!
Επειδή όμως οι χαλεποί καιροί συνεχίζουν για τον ελληνικό λαό, θα ήθελα πολύ από το  «Πρώτο Θέμα» αλλά και από όλους αυτούς, που τότε με αγανάκτηση περιέφεραν από καφενείο σε καφενείο το «κυρίαρχο» αυτό της χώρας θέμα, να με ενημερώσουν ως πολίτη για τον μισθό, τη διαδικασία διορισμού του και γενικά τις απολαβές του κυρίου Πρεβελάκη! (Γ.Π.)

ΥΓ. {Με τον κ. Πρεβελάκη δεν έχω τίποτε ούτε καν τον γνωρίζω. Γνωρίζουν όμως αυτοί για τους οποίους τα γράφω}

Δεν υπάρχουν σχόλια: