23/9/13

Η επανασύσταση της Κεντροαριστεράς!

Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει την επανασύσταση της Κεντροαριστεράς! Ο Σαμαράς δηλώνει ότι η συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! Και ο Βενιζέλος σιωπά!
Τελικά Κεντροαριστερά με ποιον; 
 =>
Πάντως πολλοί οι ενδιαφερόμενοι διαπραγματευτές! Αρχηγοί κομμάτων χωρίς λαϊκή βάση με διάρκεια ζωής όσο και αυτής των διαπραγματεύσεων! Ποιον αλήθεια εκπροσωπούν και στο όνομα ποιών αλήθεια διαπραγματεύονται;
=>
"Τι ελπίζεις;" έγραφε ο φίλος μου ο Μάκης από το Λονδίνο, "όλοι το ίδιο είναι"! Όχι Μάκη μου ποτέ δεν ήταν ούτε είναι όλοι ίδιοι! Το τι Πλαστήρας τι Παπάγος δεν επιτρέπεται να επαναληφθεί! Διάβαζα στο "Αλφαβητάριον" ένθετο στο ΒΗΜΑ της 22.09.13, την πρόταση του Πλαστήρα για το άρθρο 16 του Συντάγματος για την εκπαίδευση: " Η εκπαίδευσις" έγραφε, "είναι αναφαίρετον δικαίωμα του λαού, θα οργανωθή συνεπώς δια την εξυπηρέτησιν τούτου, βάσει των συγχρόνων εκπαιδευτικών συστημάτων, των Ελληνικών παραδόσεων και της ελευθερίας της σκέψεως και της επιστήμης". Η συντήρηση όμως ψήφισε το εξής: "η διδασκαλία αποσκοπεί στην ηθικήν και πνευματικήν αγωγήν και ανάπτυξιν της εθνικής συνειδήσεως των νέων επί τη βάσει των ιδεολογικών κατευθύνσεων του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ"! 
Κατάλαβες Μάκη μου τις διαφορές;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και επιδη το σχολιο αναφερει οτι ο βενιζελος σιωπα θα κανω ενα σχολιο με αφορμη αυτο που εκαναν οι Πασοκοι στον Παπανδρεου. Υπαρχει ενα εντομο που οταν τσιμπα και ριχνει το δηλητηριο του στο θυμα του, αμεσως μετα ψοφαει. Αν καποιος αμφιβαλει ας κοιταξει τα ποσοστα του Πασοκ τον Νοεμβριο του 2011 27%, στις εκλογες με Βενιζελο 12.5% και σημερα μεταξυ φθορας και αφθαρσιας να μπει ή να μην μπει στην Βουλη. Κοινως το δηλητηριοδες εντομον εψοφησεν. Ας κοιταξουν λοιπον αυτοι που πραγματικα ενδιαφερονται τι θα κανουν με το Πασοκ το αλλο το καλο το αυθεντικο εκεινο που ολοι ξεραμε, αγαπησαμε και στηριζαμε τοσα χρονια. Αποκατασταση της αδικιας και εμεις εδω ειμαστε διαφορετικα ξεχαστε μας.