13/1/15

Στο στόχαστρο του Γραφείου Τύπου του Κινήματος και ο τέως σύμβουλος του πρώην Πρωθυπουργού και υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Βαρουφάκης

Βολές στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και στο οικονομικό του επιτελείο, ρίχνει το Κίνημα Σοσιαλιστών Δημοκρατών του Γιώργου Παπανδρέου, ασκώντας κριτική στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί πληρωμής των ομολόγων που λήγουν τον Μάρτιο. Παράλληλα, αναρωτιέται αν ο ΣΥΡΙΖΑ “συμφωνεί με τις απόψεις του κ.Βαρουφάκη”, ενώ έκανε και προσωπική επίθεση στον γνωστό οικονομολόγο και υποψήφιο του κόμματος.

Συγκεκριμένα, Το Κίνημα αναρωτιέται αν αυτή η δήλωση για τα ομόλογα σημαίνει “ομολογία ότι θα συνεργαστεί με τους εταίρους για την ασφαλή και οριστική έξοδο από το πρόγραμμα. Διαφορετικά αποκαλύπτεται πλήρης άγνοια για βασικά ζητήματα χρηματοδότησης της οικονομίας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση και προσθέτει “ή ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στον λαό”.

Στη συνέχεια, εκφράζει κάποιες απορίες σχετικά με τον “σύμβουλο του κ.Τσίπρα” και οικονομολόγο κ. Βαρουφάκη. “Θα μπορούσε να μας πει καθαρά τι θα ήθελε για τη χώρα: Μονομερή πτώχευση με όλη την καταστροφή που αυτό συνεπάγεται;”, τονίζει και συμπληρώνει “και ας πει καθαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: τον εκφράζουν αυτά που λέει ο κ. Βαρουφάκης; Θα είναι μέλος της διαπραγματευτικής του ομάδας;”.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι αν εκλεγεί κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πληρώσει τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο.
Ελπίζουμε αυτό να είναι ομολογία ότι θα συνεργαστεί με τους εταίρους για την ασφαλή και οριστική έξοδο από το πρόγραμμα.
Διαφορετικά αποκαλύπτεται πλήρης άγνοια για βασικά ζητήματα χρηματοδότησης της οικονομίας.
Ή ότι δεν λέει όλη την αλήθεια στον λαό.

Και μερικές απορίες για το σύμβουλο και υποψήφιο του κ. Τσίπρα, τον κ. Βαρουφάκη. Θα μπορούσε να μας πει καθαρά τι θα ήθελε για τη χώρα:
Μονομερή πτώχευση με όλη την καταστροφή που αυτό συνεπάγεται;
Και ας πει καθαρά ο ΣΥΡΙΖΑ: τον εκφράζουν αυτά που λέει ο κ. Βαρουφάκης; Θα είναι μέλος της διαπραγματευτικής του ομάδας;”


ΠΗΓΗ: 7 Ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια: