25/7/15

Έπεα Πτερόεντα του Σαββατοκύριακου!

ΧΑ ΧΑ ϊκάλη! Η Μπιρμπίλη σας ενοχλούσε!
=> "Άντε ντε, βάλτε το σε ψηφοφορία! 180 ψήφους χρειάζονται! Βάλτε το αν τολμάτε!" Με περίσσιο κομπασμό, ύψιστο λαϊκισμό και βέβαια τον απαραίτητο κουτσαβακισμό, δήλωνε ο αρχι-ψεκασμένος στις 3 το πρωί στη Βουλή κατά την ψηφοφορία του 3ου μνημονίου, να μπουν εκείνη τη στιγμή σε ψηφοφορία η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και η μείωση του μισθού των βουλευτών! Ο λαϊκισμός, η αθλιότητα και η πολιτική αλητεία όλα μαζί στην υπηρεσία αποπροσανατολισμού! Αυτά δεν γίνονται ούτε σε φοιτητικές συνελεύσεις! Αν η μισθοδοσία των βουλευτών και η ευθύνη υπουργών ορίζονται από νόμους, νόμοι κύριε ψεκασμένε καταργούν νόμους. Και επειδή είσαι συγκυβερνήτης της για πρώτη φορά αριστερά, δεν έχεις παρά να καταθέσεις σχετικό σχέδιο νόμου! Άντε ντε! Το γνωρίζεις, αλλά είπαμε! Ησουν και συνεχίζεις να είσαι άθλιος! (Γ.Π.)
.
=> Μπορεί ο ιδιόρρυθμος Γιάνης να εισήγαγε στη πολιτική την δημιουργική ασάφεια, στην για πρώτη φορά αριστερά όμως το έμαθαν το μάθημα τάχιστα: "Μας κλείσανε τις τράπεζες για να μας πιέσουν ισχυρίζεται η κυβέρνηση! Τις κλείσαμε για να τους πιέσουμε λέει ο Βούτσης!" Μεγαλείο πολιτικής καθαρότητας! Καλύπτονται όχι μόνο όλες οι πτέρυγες, αλλά και κάθε πικραμένος! (Γ.Π.)
.
=> Στις 3 τα μεσάνυχτα ο Κα(ι)μμένος πάλι με τα CDS και τον Παπανδρέου! Ή ξέχασε την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμηση του Αντρίκου Παπανδρέου, τα 30.000 € πρόστιμο και τα 500 € για κάθε φορά που θα αναφέρεται στο όνομά του, ή νόμιζε ότι μεσάνυχτα μόνο άνθρωποι της νύχτας τον παρακολουθούν! Εύγε στην πρώτη φορά αριστερά για τα θερμά χειροκροτήματα στον λαϊκισμό του κυβερνητικού της εταίρου! (Γ.Π.)
.
=> Όταν ένα φρούριο υποχωρεί, υψώνονται τα άλλα! Ζωή το λάβαμε το υπονοούμενο! (Γ.Π.)
.
=> Και η αποκατάσταση: Η Ζωή δεν θα αποκαλεί πλέον τους θεσμούς, θεσμούς αλλά τρόικα! Επιτέλους ισορροπήσαμε!  (Γ.Π.)
.
=> Ο κόσμος αγαπάει τη Ζωή Κωσταντοπούλου γιατί έχει την ικανότητα να κατασκευάζει εχθρούς χρησιμοποιώντας ως πρώτες ύλες την λαϊκή αγανάκτηση και τους εύκολους στόχους. Να αποποιείται κάθε ευθύνη για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, να απαλλάσσει έντεχνα τον λαό από τις δικές του ευθύνες, και να αποδίδει όλα τα προβλήματα που καλείται να λύσει ως πολιτικός, σε πρόσωπα, θεσμούς και καταστάσεις με τα οποία ο λαός είναι ήδη θυμωμένος. Πότε είναι οι παλιές κυβερνήσεις, πότε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και πότε οι Ευρωπαίοι εταίροι! Σε τέτοια στοιχεία στηρίχθηκε και αναπτύχθηκε ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ. Για αυτό την ακούει η Χρυσή Αυγή και εκστασιάζεται!
.
=> Η Βαλαβάνη προσπαθεί να απομακρυνθεί από το πεδίο της ανθρωποφαγίας των ημερών. Την κατανοώ. Δυστυχώς όμως βιώνει και αυτή, αυτό που ως κόμμα όχι μόνο ανέχθηκε και δημιούργησε, αλλά και στο έπακρο αξιοποίησε, ως μέσο αναρρίχησης στην εξουσία! Να θυμίσω τους αγανακτισμενους της άνω και κάτω πλατείας, τους προπηλακισμούς, την χυδαιότητα και τις ύβρεις! Τα Πινοσέτ, τα...... Όφειλε λοιπόν από πολύ νωρίς, να λάβει σοβαρά υπόψη της, την πασίγνωστη πλέον ρήση του Μπρέχτ: 


«Όταν οι ναζί κυνηγούσαν τους κομμουνιστές δεν φώναξα, δεν ήμουν κομουνιστής, όταν οι ναζί κυνηγούσαν τους Εβραίους δεν φώναξα, δεν ήμουν Εβραίος, όταν οι ναζί κυνηγούσαν τους τσιγγάνους δεν φώναξα, δεν ήμουν τσιγγάνος, όταν οι ναζί κυνήγησαν εμένα δεν είχε μείνει πια κανένας να αντισταθεί μαζί μου».

Αλλά σήμερα δεν είστε μόνοι και πιστεύω να αντιλαμβάνεστε τις διαφορές! Ευτυχώς συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με πολιτικό ήθος! (Γ.Π.)

.
=> Αυτό που έρχεται μπορεί να το διαχειριστεί ο Τσίπρας, μόνον αν όλοι οι άλλοι συμπράξουν και δεν βγούνε ως αγανακτισμένοι στους δρόμους! Δεν κάνουν δηλαδή, ότι έκανε αυτός!  (Γ.Π.)
.
=> Ο χρόνος δειλά αλλά σταθερά ξεκαθαρίζει το τοπίο. Το σενάριο της πτώχευσης και της μετάβασης στη δραχμή με συντονισμένη προσπάθεια απόδοσης των ευθυνών στους εταίρους εμφανίζεται ολοένα και ποιο έντονα. Προσωπικά εκτιμώ, ότι δεν έχει εγκαταλειφθεί!  (Γ.Π.)
.
=> Εδώ ο ΣYΡΙΖΑ συνεργάζεται με το πλέον λαϊκιστικό κομμάτι της ΔΕΞΙΑΣ, Καμμένους, Χαϊκάλιδες και παντός είδους ψεκασμένους και ορισμένοι αναρωτιούνται αν η Φώφη ασχέτως μάλιστα συνθηκών θα συνεργαστεί με τη ΝΔ!  (Γ.Π.)
.
=> Κύριε Χαϊκάλη για να εξηγούμαστε: το γελωτοποιός στην τέχνη είναι προσόν, στην πολιτική κόλαφος!  (Γ.Π.)
.
=> Απαλλάχθηκε εκ νέου με το υπ` αριθμ. 1149/15 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημ/κών Αθηνών ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου από την κατηγορία της τεχνητής διόγκωσης του χρέους του 2009, κατόπιν σχετικής καταγγελίας της υποψήφιας Ευρωβουλευτού των ΑΝΕΛ Ζωής Γεωργαντά. Άλλη μια βρώμικη συκοφαντία κατέρρευσε. Πάνω όμως σε αυτόν τον μύθο στηρίχθηκαν επί έτη ευφάνταστες θεωρίες συνωμοσίας κατά της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο και η απαλλαγή του Κ. Καραμανλή. (Β.Κ.) 
.
=> Γέννησες τους Λεουτσάκους και τους Πετράκους και κυρίως ανέδειξες τη Ζωή, ένα πρωτοφανές εθνικοσοσιαλιστικό υποκείμενο που αναπνέει και οι χρυσαυγίτες εκστασιάζονται. Μόνος σου τα έκανες θάλασσα σύντροφε. Και μη διαμαρτύρεσαι που η συλλογική σας αυταπάτη καταρρέει και τρώγεσαι με τους συντρόφους σου. Μην εκπλήσσεσαι που ο Τσίπρας έβαλε τον Χαικάλη υπουργό. (J.K.)

Έπεα Πτερόεντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: