19/7/15

Μνημονιακός ή Αντιμνημονιακός;


=> Δεν αντέχω άλλο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς! Μην είστε τόσο ανώτεροι άνθρωποι. Προκαλείτε αμηχανία!!! (K.N.)
.
=> Έχουν πλάκα ορισμένοι ΠΑΣΟΚογενείς! Τσιμουδιά για την ταμπακιέρα! Αδέλφια το υπερήφανο ΟΧΙ μετατράπηκε εν μια νυκτί στο αντίθετό του, υπογράφηκε το τρίτο μνημόνιο, 39 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν το ψήφισαν, πρώην υπερήφανοι αντιμνημονιακοί ΠΑΣΟΚοι διατηρούν τα Υπουργεία τους με το υπεύθυνο ΝΑΙ, ο Χαϊκάλης γίνεται Υπουργός, ο ψεκασμός ακάθεκτος και εσείς μούγκα στη στρούγκα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε! (Γ.Π.)
.
=> Όταν έχεις πιστέψει ότι θα σε δάνειζαν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι για να μην αλλάξεις τίποτα, όταν έχεις πιστέψει ότι είμαστε πάνω σε οικόπεδο υδατανθράκων και αν τους βγάλουμε θα λύσουμε τα προβλήματα σε βάθος 3 γενιών, όταν έχεις πιστέψει ότι αρκεί μια δικαστική απόφαση για να πάρεις τον μισθό/ σύνταξη/ επίδομα όλο πίσω σε επίπεδα προ κρίσης, όταν έχεις πιστέψει ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο καταργείται η φτώχεια, όταν πιστεύεις αυτούς που κάνουν πολιτική καριέρα πάνω σε νεκρούς και παιδάκια που λιποθυμάνε, όταν έχεις πιστέψει ότι μας χρωστάνε λόγω του πολιτισμού μας ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ οι πυρκαγιές είναι σχέδιο αποσταθεροποίησης, ότι δεν παίζει ρόλο καμία προετοιμασία, ότι τα τεχνικά μέσα συντηρούνται χωρίς πόρους, ότι οι πόροι καλώς πήγαν στο τσίκεν γκειμ, ότι δεν χρειάζονται οι προετοιμασίες και οι πρόνοιες πριν το καλοκαίρι, ότι τις φωτιές τις βάζουν ΠΑΝΤΑ οι κακοί ξένοι ή λογής συμφέροντα και έτσι απαλλάσσεται η Πολιτεία από το καθήκον της. (Α.Ν.)
.
=> Αυτά που ζούμε σήμερα ήταν το όνειρό σας τον Γενάρη; Και θεωρείτε σήμερα το άνοιγμα των Τραπεζών επιτυχία; (Γ.Π.)
.
=> Αν ήταν λάθος θα μιλούσα για ανικανότητα. ΟΧΙ! Συνειδητά ψέματα υφαρπαγής της ψήφου του λαού! Και συνεχίζετε οδηγώντας την οργή του λαού στην Ευρώπη. Που έχει τις ευθύνες της, αλλά αυτές δεν ανακαλύφθηκαν προσφάτως! (Γ.Π.)
.
=> "Έντιμος συμβιβασμός" ο Τσακαλώτος. "Πραξικόπημα" ο Καμμένος! Τι ψεκασμός και αυτός!  (Γ.Π.)
.
=> Το αποτέλεσμα της αμετροέπειας "θα μας παρακαλάνε για να μας δανείσουν" ίσως μας σοβαρέψει ως λαό και χώρα και σώσουμε την κατάσταση, πριν επικρατήσει το "σώζων εαυτόν σωθήτω"!  Και το θετικό των εξελίξεων: Εγκαταλείφθηκε η βαρουφάκειος θεωρία της δημιουργικής ασάφειας και η πτώχευση μέσα στην Ευρώπη! (Γ.Π.)
.
=> Και τώρα που μάθαμε, με το τρίτο, πως γίνονται οι διαπραγματεύσεις στα μνημόνια, μη δω κανέναν να κάνει μαλακίες στο τέταρτο!!! (Α.Α.)
.
Έπεα Πτερόεντα

Δεν υπάρχουν σχόλια: