25/1/11

Εκτίθενται οι μετανάστες

250 μετανάστες εγκαταστάθηκαν στη Νομική
Λοιπόν θα λέω τη γνώμη μου και ας θυμώνουν κάποιοι φίλοι μου. Προοδευτικό δεν είναι αυτό που θέλω να είναι, αλλά αυτό που πράγματι είναι. Και σε αυτήν τη χώρα έχουμε ξεφύγει εντελώς. Μπερδέψαμε έννοιες, στόχους – αν ποτέ είχαμε – και πρακτικές, που άσχετα προθέσεων οδηγούν σε άλλους επικίνδυνους ατραπούς. Ποιοι οδήγησαν τους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους στη Νομική;
Γιατί σίγουρα δε βρέθηκαν τυχαία εκεί. Δυστυχώς η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η ανθρώπινη αγωνία θυσιάζονται για πολλοστή φορά στο βωμό μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.
Αλόγιστες ενέργειες που όχι μόνο δε δίνουν λύσεις στο ανθρώπινο και υπαρκτό πρόβλημα των μεταναστών, αλλά συντηρητικοποιούν ακόμη περισσότερο την ελληνική κοινωνία παίζοντας μπαλάκι τους μετανάστες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ τρίβοντας βέβαια τα χέρια τους οι κάθε Μιχαλολιάκοι. Όταν το 80% των ελλήνων τάσσεται υπέρ του φράκτη στον Έβρο και ο Βελόπουλος με άνεση προτείνει μετά το „αλτ τις ει?“ να πυροβολούν, τότε όχι μόνο δεν πρόκειται για αλληλεγγύη, αλλά δυστυχώς για καραμπινάτη προβοκάτσια.  Γι΄ αυτό και πρέπει άμεσα να απεμπλακεί το θέμα και να βρεθεί εδώ και τώρα λύση στο ανθρώπινο δράμα που βιώνουμε. Οι υπόλοιποι ας πρόσεχαν! (ΓΠ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: