6/1/13

Μόνο ως εφιάλτες!

Καμμένος, Μιχαλολιάκος
«Η Χρυσή Αυγή καλεί τους βουλευτές των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" καθώς και ανεξάρτητους βουλευτές να συνυπογράψουν κοινή πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλο και Παπανδρέου.»

Επειδή στην πολιτική τα μέτωπα καθορίζονται από συμφωνίες σε στόχους και επειδή στον στόχο «Παπανδρέου» πέραν της ΧΑ και των ΑΕ του Καμμένου συμφωνούν και άλλες «συνεπείς και σκεπτόμενες» δυνάμεις, άιντε μη χαθεί η ευκαιρία, μπορεί να είναι και μοναδική. Το αύριο είναι πάντα αργά! Αφήστε παιδιά τις ντροπές, έτσι και αλλιώς η ιστορία δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί σας, αλλά και αν ασχοληθεί μόνο ως εφιάλτες θα σας αναφέρει! Οι πρώτοι θα είστε ή οι τελευταίοι!
Γρηγοράκο! παρακολουθείς τις εξελίξεις; (Γ.Π.)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εμεις οι πολιτες που τους στηριζουμε απο το 1974 ρωταμε οχι μονο τον Γρηγορακο αλλα και τους υπολοιπους (τους γνωριζουμε με τα μικρα τους ονοματα)που συνεπραξαν στην αποκαθηλωση ΓΑΠ και ουσιαστικα στην πτωση της εκλεγμενης κυβερνης. Καλοιπαιδα παρακολουθειτε τις εξελιξεις ή δεν σας αφορα??? Επισης ρωταμε γιατι ο σημερινος αρχηγος συναινεσε στον εκβιασμο του Σαμαρα οταν συγκροτηθηκε η τοτε κυβερνηση με την αποχωρηση ΓΑΠ οτι θα εχει ζωη εως την ληξη της τετραετιας και αν γουσταρει ας ριξει εκεινος την κυβερνηση και οχι να τον κρατουν σημερα αιχμαλωτο οι δεξιοι και μαλιστα εκβιαζοντας τον.

Γ.Π. είπε...

Συμφωνώ μαζί σου. Το "Γρηγοράκο! παρακολουθείς τις εξελίξεις;" είναι ενδεικτικό και αφορά όλους αυτούς που κουνάγανε το δάκτυλο και καθαίρεσαν ένα εκλεγμένο πρωθυπουργό. Όλοι αυτοί είναι όντως γνωστοί με τα μικρά τους ονόματα!

Ανώνυμος είπε...

Και κατι νεοτερο για τον κ.Γρηγορακο. Αφου γνωριζε σαν αντιπροεδρος της Βουλης για την επιστολη ΓΑΠ για να του αφειρειται ο μισθος οσο ητανε εκτος Ελλαδος γιατι δεν το δημοσιοποιησε οταν ακουγε να τον καθυβριζουν μερα νυχτα οι διαφοροι??? Γιατι αφησε να σερνεται η κατηγορια οτι ενω πληρωνετε απο την βουλη αυτο ταξιδευει?? Ας απαντησει σε εμας τους ψηφοφορους του Πασοκ γιατι το απαιτουμε.