29/1/13

Η θέση των Ελληνικών Κοινοτήτων και  η απάντηση ενός Χρυσαυγίτη!

«Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στη Νυρεμβέργη»
«Ύψιστη προσβολή» και «όνειδος» για την Ελλάδα και την Ευρώπη χαρακτηρίζει την ίδρυση παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στη Νυρεμβέργη η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας και προειδοποιεί ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα νομικά μέσα και τη μαζική φυσική παρουσία των μελών της, για να σταματήσει τη Χρυσή Αυγή. (Ολόκληρη η ανακοίνωση)
=><=
Και η απάντηση ενός Χρυσαυγίτη!
>=<=
Όχι βέβαια πως αναμέναμε καλύτερο επίπεδο! Αυταπάτες δεν τρέφουμε! Αλλά ας το καταλάβουν οι πολλοί. Ο φασισμός σε τέτοια «λουλούδια» στηρίχθηκε για να ασκήσει τη βία και την τρομοκρατία του. Η απάντησή μας; Ο Ναζισμός δεν θα περάσει!(Γ.Π.)
>=<=
 Η «Χρυσή Αυγή» είναι ανεπιθύμητη στη Γερμανία ... ενώ τα άλλα κόμματα της διεφθαρμένης εξουσίας - και του πολιτικού κατεστημένου των πιστών υπηρετών του χρεοκοπημένου λιμπεραλισμού και του ιστορικά αποτυχημένου μαρξισμού, είναι επιθυμητά ;;; ΕΙΣΤΕ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ !
"Είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα νομικά μέσα και τη μαζική μας φυσική παρουσία για να τη σταματήσουμε".
"Εμείς πέρα από όλα τα άλλα θέλουμε να τονίσουμε ότι υπάρχει και νομικό καθεστώς στη Γερμανία που δεν υπάρχει στην Ελλάδα, το οποίο δεν επιτρέπει σε τέτοιες οργανώσεις, ρατσιστικές και φασιστικές να πατήσουν και να βάλουν πόδι στη χώρα αυτή". ΚΑΙ ΣΚΑΤΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ... ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ! Και κατά την ίδια λογική που εσείς στο παραπάνω Δελτίο Τύπου σας ως Χρυσαυγίτη με αποκαλείται νεοναζιστή, ρατσιστή, φασίστα ... κι εγώ με τη σειρά μου σας στέλνω να πάτε να γαμηθείτε ατομικώς και οικογενειακώς ...
ΤΩΡΑ ΠΑΤΣΙΣΑΜΕ ! ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: