22/12/14

Ένα βρώμικο σχέδιο υπονόμευσης

του Αντώνη Βγόντζα
Όχι, δε μας ψέκασαν! Ούτε πρόκειται να μας ψεκάσουν! Απ’ τον ουρανό! Όσο κι αν επιμένει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. Έστω κι αν τον πίστεψε ο ένας στους τέσσερις Έλληνες. Προσωρινά μόνο, ελπίζω. Δυστυχώς, στη χώρα μας υπάρχει μία ολοένα συρρικνούμενη μερίδα συμπολιτών μας, πρόθυμη να αποδεχτεί και την πιο ακραία τερατολογία.

Όχι, δε μας ψέκασαν! Ούτε πρόκειται να μας ψεκάσουν! Όσο κι αν επιμένει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. Ειδικά και συγκεκριμένα, όταν προανήγγειλε εδώ και πολλούς μήνες ότι όσοι ψηφίσουν την κυβερνητική πρόταση για νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι αργυρώνητοι εκ των προτέρων! Και ότι τάχα υπάρχει για το σκοπό αυτό έτοιμος κουμπαράς! Στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα δεν προσκόμισε. Ούτε αυτός ούτε οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, που έσπευσαν άκριτα να υιοθετήσουν την «καταγγελία».
Όχι, δε μας ψέκασαν! Ούτε πρόκειται να μας ψεκάσουν! Όσο κι αν επιμένει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. Ειδικά και συγκεκριμένα, όταν υιοθέτησε αυτός και η ανίερη «παρέα» του την «καταγγελία» μιας απίθανης κυρίας με το όνομα Ξουλίδου, ότι τάχα ένας άνεργος διαδρομιστής οργάνωνε τη δωροδοκία της μέσα από πολύμηνη μεταξύ τους συζήτηση στο facebook. Ο δυστυχής δεν είχε ούτε τα εισιτήρια του λεωφορείου του. Και τα επαιτούσε από το δημοσιογράφο που του έπαιρνε ζωντανά συνέντευξη.
Όχι, δε μας ψέκασαν! Ούτε πρόκειται να μας ψεκάσουν! Όσο κι αν επιμένει ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, με την τελευταία «καταγγελία» δωροδοκίας βουλευτή του διαμέσου στενού συνεργάτη του.
Αυτό το βρώμικο σχέδιο υπονόμευσης κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας δεν πρέπει να περάσει!
 
Νέα Κρήτη, Τα Καθημερινά, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: