30/12/14

Ήλθε λοιπόν πράγματι η ώρα!

του Γιώργου Παπαδόπουλου
Σημειώνω από τη χθεσινή προεκλογική ομιλία του κυρίου Τσίπρα:

"Ήλθε λοιπόν η ώρα να μάθουμε, γιατί αλήθεια ο κ. Παπανδρέου, την ίδια στιγμή που το 2009 δημόσια καταφερόταν εναντίον του ΔΝΤ, είχε ήδη κλείσει μυστικά, όπως αποδείχτηκε, συμφωνία με το ΔΝΤ πριν ακόμη από τις εκλογές;

Ήλθε λοιπόν η ώρα να μάθουμε, γιατί αλήθεια ο κ. Παπακωνσταντίνου την ώρα που έπρεπε να δανειστεί από τις αγορές, μίλαγε για Τιτανικό και αρνούνταν τα δανεικά των αγορών;

Ήλθε λοιπόν η ώρα να μάθουμε γιατί αλήθεια η ΕΛΣΤΑΤ διόγκωσε το δημόσιο έλλειμμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί η χώρα στο μάτι του κυκλώνα;"

Αν και τα ζητήματα αυτά εδώ και καιρό έχουν αρκετά διευκρινιστεί και ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας έχει ήδη αποκατασταθεί, βοηθούντων βεβαίως και των περίφημων "Ζαππείων", ο ΣΥΡΙΖΑ κρίνει σκόπιμη την επαναφορά τους.

Δε γνωρίζει ή αργά κατανοεί;


Ο κύριος Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά, ότι μεγάλο μέρος των υποσχέσεών του είναι αδύνατο να υλοποιηθεί και οι συζητήσεις για ειδικές εξεταστικές και ειδικά δικαστήρια παίζουν αρκετά καλά τον αποπροσανατολιστικό τους ρόλο, τόσο στη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, όσο και σε μια πιθανή διακυβέρνηση! Ιστορικές εμπειρίες υπάρχουν! Τα οδυνηρά για το πολιτικό σύστημα και ανεπιτυχή για τους ίδιους αποτελέσματα δυστυχώς δεν δίδαξαν!

Ο κύριος Τσίπρας γνωρίζει πολύ καλά ότι ένα σημαντικό μέρος των ψηφοφόρων του θα "επαναπατριστεί" σε περίπτωση αυτόνομης καθόδου του Παπανδρέου, με ότι αυτό συνεπάγεται! Αυτό ακριβώς προσπαθεί να αποτρέψει!

Ο κύριος Τσίπρας δεν κατανοεί: Και ψηφοφόρους θα χάσει και θα "γλείψει" εκεί που τώρα φτύνει! Ο λαϊκισμός άλλωστε ποτέ δεν είχε μέλλον!

Ήλθε λοιπόν πράγματι η ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: