1/8/15

Έπεα Πτερόεντα του Σαββατοκύριακου!

=> Kατά τη συζήτηση στη Βουλή, δυστυχώς ο κ Τσίπρας παριστάνοντας ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες ενός Πρωθυπουργού και με κύριο στόχο να εξευμενίσει το σπαρασσόμενο από προσωπικά ξεκαθαρίσματα κόμμα του, διαστρέβλωσε πλήρως την πραγματικότητα. Πλήρης αλαζονείας και φοβούμενος προφανώς και προσωπικές ευθύνες για την ανοχή στο αποκαλυπτόμενο από τον ίδιο τον πρώην Υπουργό του σχέδιο εκτροπής από κάθε νομιμότητα και εξόδου από το ευρώ, το παρουσίασε ως «σχέδιο άμυνας στις πέσεις των εταίρων» (ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ)
.
=> Ο Τσίπρας έδωσε ΠΛΗΡΗ κάλυψη στον Βαρουφάκη για αυτά τα περίεργα που έλεγε. Θυμίζω ότι ο Φίλης είπε κατά λέξη ότι ο "Βαρουφάκης λέει μαλακίες" ενώ ένα σωρό Συριζαίοι βουλευτές και υπουργοί τον στόλιζαν κανονικά. Και ξαφνικά πάγος....... Ο Τσίπρας τα παίρνει ΟΛΑ απάνω του! Περίεργο; Πολύ! Πάρα πολύ! Ολο και δικαιώνονται όσοι λένε ότι ο Βαρουφάκης κρατάει τον Τσίπρα. Υπάρχει άλλη εξήγηση; (Ν.Σ.)
.
=> "Μα αφού δεν μπορούσα να το υλοποιήσω τι χρειαζόμουν τον Plan B; Τι σαχλαμάρες είναι αυτά που λέτε σοβαροί άνθρωποι στη Βουλή;" Αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στην Γεννηματά ο Πρωθυπουργός! Μα γιατί κύριε πρωθυπουργέ έλαβες πρόσφατα και μια έκθεση για τις επιπτώσεις του Grexit και κατάλαβες ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Πάνου, δεν θα προλάβαιναν να φθάσουν τα ελικόπτερα εγκαίρως στο Μαξίμου! Για να ξέρουμε τι λέμε δηλαδή! (Γ.Π.)
.
=> Και ναι μεν κύριε πρωθυπουργέ ο Βαρουφάκης δεν έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό -αφού δεν τα έφερε ποτέ- αλλά δεν ζούμε και σε χώρα λωτοφάγων! Για κοιτάξτε γύρω σας να δείτε διάφορα που γίνονται! Όλοι έχουν και μια δικαιολογία! Άλλος για το παιδί του και άλλος για τη φουκαριάρα τη μάνα του! (Γ.Π.)
.
=> "Ο κύριος Βαρουφάκης όσο ήταν Υπουργός Οικονομικών δεν έβγαλε τα χρήματά του στο εξωτερικό..." Απάντησε ο πρωθυπουργός στη Βουλή σε ερώτημα της Γεννηματά."Μα για να τα βγάλει πρέπει πρώτα να τα φέρει κύριε Πρωθυπουργέ! Τι σαχλαμάρες είναι αυτές που λέγονται μέσα στη Βουλή! (Γ.Π.)
.
=> «Ζούμε τις τελευταίες πράξεις ενός προαναγγελλόμενου τέλους του ΣΥΡΙΖΑ», είπε στην Κεντρική Επιτροπή η Ελένη Πορτάλιου. «Υποστήκαμε μια οδυνηρή ήττα» και προσέθεσε πως στην πραγματικότητα δεν υπήρχε ούτε plan A σοβαρό. Το plan A ήταν το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης κυρία Πορτάλιου. Το ότι δεν ήταν σοβαρό το λέγαμε από τότε. Αλλά με αυτά και άλλα ήλθατε στην εξουσία και τώρα δεν ξέρετε τι να την κάνετε! Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα! (Γ.Π.)
.
=> Τσίπρας: «Το δίλημμα ήταν δύσκολος συμβιβασμός ή άτακτη χρεοκοπία». Μόνο που για να το εμπεδώσεις χρειάστηκες 5 ολόκληρα χρόνια! (Γ.Π.)
.
=> "Πριν τις εκλογές δεν είπα ότι μπορώ να σκίσω τα μνημόνια...Δεν είπαμε ότι θα τα σκίσουμε με έναν νόμο, είπαμε ότι θα δώσουμε μάχη ώστε να φύγουμε από αυτό το πλαίσιο"...αυτά δήλωσε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, σε "βαρυσήμαντη" συνέντευξη στο ραδιόφωνο "Στο Κόκκινο"...
Κάποιος Πρωθυπουργός κύριε Τσίπρα, στο μακρινό παρελθόν, τον Ιούνιο του 1988, και ενώπιον του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είχε το θάρρος να πει MEA CULPA...γι' αυτό και ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! (Κ.Π.)

Έπεα Πτερόεντα του Σαββατοκύριακου!


Δεν υπάρχουν σχόλια: