29/8/15

=> Η Ελλάδα επιζεί ακόμα,...

...επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. (Ν. Καζαντζάκης)

.
=> Αν θέλεις να μην τρομάζεις από τον κυνισμό, ακολούθησε το ένστικτό σου, κάνε τις σωστές επιλογές και αποφάσισε να πάρεις αποστάσεις από ΑΥΤΟΥΣ! Και μην ξεχνάς! Ο χρόνος είναι ελάχιστος και δεν είναι όλοι λαμόγια! (ΓΠ)
.
=> Όταν η μικρότητα επικρατεί της πολιτικής σκέψης, οι δυνατότητες χάραξης στρατηγικής με βάθος χρόνου, ασφυκτιούν επικίνδυνα! Την αποφεύγουν οι Ηγέτες! Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να σκεφθείς και εσύ αγαπητή Φώφη! Αλλά...."άλλαι αι βουλαί του κυρίου!" (ΓΠ)
.
=> Νοοτροπία αργόμισθου δημοσίου υπαλλήλου, που δεν θέλει να χάσει την θεσούλα του, αλλά δεν κάνει τίποτα να την προστατεύσει, επέδειξε η Φώφη!!!
Ευτυχώς που δε ζει ο Γιώργος Γεννηματάς. (Leta Krika)
.
=> Θεωρείται επιτυχία και αντεπίθεση, ότι 50 Βουλευτές από τους 149 του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον Τσίπρα! Στην για Πρώτη Φορά Αριστερά εποχή, οι έννοιες έχασαν τη σημασία τους! Η Ελπίδα επαφίεται πλέον στον Ύψιστο! (ΓΠ)
.
=> Δυο κόμματα συζητούν για εκλογική συνεργασία. Ως προϋπόθεση, το ένα κόμμα ζητά από το άλλο να διαλυθεί και να μην είναι υποψήφιος ο αρχηγός του!!! Δεν μπορείς να πεις...ο ορισμός της συνεργασίας. (Ν.Κ.)
.
=> «Η σύμβαση ήταν ελιγμός για να μην συντριβεί η χώρα και δεν μπορεί να υλοποιηθεί ως έχει» δήλωσε στο Κόκκινο 93.4 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης. Προσέξτε εκεί στην Κουμουνδούρου, τώρα που έχουμε εκλογές, μη σας φύγει η μέση από το πολύ σκίσιμο των μνημονίων! (ΓΠ)
.
=> Όσοι πάντως ψήφισαν Τσίπρα τον Ιανουάριο να μην ξεχάσουν να τον ευχαριστήσουν που δεν τους πρόδωσε...(M.A.)

ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: