23/8/15

=> Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια....

...Μιας και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα λέγαν! (Μ. ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ)
.
=> Έφτασε εκείνη η ώρα που ο Σκουρλέτης θα ρωτάει σε τηλεοπτικό πάνελ το Λεουτσάκο, που θα βρούνε τα λεφτά για να κάνουν όσα υπόσχονται! (Κατ. Πετρ.)
.
=> Η κάθε άλλο παρά "αριστερή" κυβέρνηση μη αντέχοντας το κόστος των επιλογών και των αντιφάσεών της κατέρρευσε και τώρα ο κ. Τσίπρας ζητά ξανά τη στήριξη του λαού για να συνεχίσει προφανώς να κυβερνά με τον ίδιο τρόπο, αφού πρώτα επιβράβευσε τους αίτιους της κρίσης, δηλαδή το σύστημα Καραμανλή. (Κι.Δη.Σο.)
.
=> Μέρκελ: "Μέρος της λύσης και όχι της κρίσης η παραίτηση Τσίπρα!" Σωστή η κυρία. Οι εκλογές θα απαλλάξουν τον Τσίπρα από την Αριστερή Πλατφόρμα και την Λαϊκιστική Δεξιά του Καμμένου και θα του επιτρέψουν με νέους σχηματισμούς να προσγειωθεί στη σκληρή πραγματικότητα! Γιατί να μην είναι μέρος της λύσης; (Γ.Π.)
.
=> Ο κύβος ερρίφθη! Πάμε για εκλογές! Εκλογές ηθικής σημασίας! Αν βγει ο Τσίπρας θα εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο. Αν δεν βγει, θα το εφαρμόσουν άλλοι! Χρόνος για σκέψεις πως φθάσαμε εδώ υπάρχει! Τουλάχιστον μάθαμε ότι οι ψευδαισθήσεις κοστίζουν και το κόστος αναλαμβάνει όπως πάντα ο λαός! Το στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα είναι πάντα επίκαιρο! (Γ.Π.)
.
=> Ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ δήλωσε πως κάποιοι πουλάνε στους πρόσφυγες 3 € το μικρό μπουκάλι νερό και 6 € το μεγάλο! Αν είναι αλήθεια και τέτοιοι τύποι δεν διώκονται αυτεπάγγελτα και δεν απομονώνονται από την κοινωνία, ευθύνη με την ανοχή μας έχουμε τελικά όλοι! (Γ.Π.)
.
=> Αλαβάνος για Βαρουφάκη: «Είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, έξυπνος, αλλά δεν έχει σταθερές απόψεις! Ψυχολογικά είναι έτσι που τη μία σού λέει το ένα, την άλλη σού λέει το άλλο». Αυτά ζούσαν οι Ευρωπαίοι και βγάζανε σπυράκια! (Γ.Π.)
.
=> Ο Σκουρλέτης έκλεισε τις Σκουριές; Εμ βέβαια, εκλογές θα γίνουν! Και μετά τις εκλογές οι ίδιοι θα τις ξανανοίξουν! Μόνο που και εδώ ισχύει το "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! (Γ.Π.)
.
=> Δεν υπάρχει ούτε ντροπή, ούτε συγνώμη! Άνθρωποι που μέχρι χθες τους προπηλακισμούς και τις ύβρεις τις θεωρούσαν δικαιολογημένη λαϊκή αγανάκτηση, καταπίνουν σήμερα αμάσητα όσα συμβαίνουν και όσα πρόκειται να ζήσουμε. Μέχρι και τον Σόιμπλε βρίσκουν συμπαθητικό! Αυτό είναι όμως δυστυχώς και το τέλος της αριστεράς! Αυτής τουλάχιστον που γνωρίσαμε! (Γ.Π.)
.
ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: