10/2/15

Όταν καλλιεργείς την ασυνέπεια είναι δύσκολο να απαιτείς την ευθύνη!

Xristos Aidonis
Η αλήθεια που συναντάς μπροστά στην ευθύνη είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που ονειρεύεσαι.
Άκουσα τον κ. Πρωθυπουργό , να ζητά από όλους τους Έλληνες , να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια της νέας κυβέρνησης και να αποδείξουν το πατριωτικό τους καθήκον, πληρώνοντας τις τελευταίες δόσεις του ΕΝΦΙΑ.
Συμφωνώ ότι αποτελεί πατριωτικό καθήκον η συμμετοχή των πολιτών στην εθνική προσπάθεια και η εκπλήρωση των υποχρεώσεων μας.
Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι, ιδιαίτερα τώρα που η ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται με τους ευρωπαίους εταίρους και έχει ανάγκη από την ισχυροποίηση της διαπραγματευτικής της θέσης.
Γιατί σε απλά ελληνικά με άδεια ταμεία δεν μπορείς ούτε καν να μπλοφάρεις.
Όμως δεν μπορώ να αρνηθώ τον πειρασμό να μην σχολιάσω πρακτικές από το παρελθόν.
Εννοώ φυσικά τις μόνιμες προτροπές από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προς τους πολίτες να αρνηθούν τις υποχρεώσεις τους συγκροτώντας μάλιστα και το περιβόητο κίνημα δεν πληρώνω. Δεν μπορώ να ξεχάσω την δήλωση του σημερινού πρωθυπουργού ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι. Δεν μπορώ να ξεχάσω τις προεκλογικές εξαγγελίες για την κατάργηση του με το σύνθημα δεν έχω-δεν πληρώνω ,που οδήγησε στο κύμα ασυνέπειας μια και καλλιέργησε την ψευδαίσθηση στους πολίτες ότι δεν χρειάζεται να τον καταβάλουν.
Θα περίμενα λοιπόν από τον πρωθυπουργό μαζί με το προσκλητήριο ευθύνης που απηύθυνε προς τους πολίτες να τολμούσε να ζητήσει και συγγνώμη.
Γιατί όταν καλλιεργείς την ασυνέπεια είναι δύσκολο να απαιτείς την ευθύνη χωρίς να αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Βλέπεις πάντα έρχεται η στιγμή , που η αλήθεια που συναντάς μπροστά στην ευθύνη , είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που ονειρεύεσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: