9/2/15

Για να είμαστε δίκαιοι....Να τα λέμε κι αυτά!

της Δήμητρας Φαρμάκη
Για να είμαστε δίκαιοι....
Έχει δίκαιο ο πρωθυπουργός σ' αυτό που είπε!!
Είναι γνωστό ότι οι δανειστές έδιναν εξάμηνη παράταση, αλλά οι μικρόψυχοι Σαμαροβενιζέλοι εγκληματικά επένδυσαν στην "αριστερή παρένθεση" εις βάρος του συμφέροντος του λαού και της χώρας, προτάσσοντας το κομματικό συμφέρον!!
Πίεσαν να περιοριστεί στο δίμηνο η παράταση, για να δυσκολευτούν οι επόμενοι, και να επανέλθουν στην εξουσία όπως θέλουν να φαντάζονται!!
Οι ίδιοι βέβαια δεν χρειάζονταν και καθόλου παράταση, αφού έτσι κι αλλιώς θα υπογράφανε τα πάντα όπως και το e-mail Γκίκα Χαρδούβελη μαρτυρούσε!
Ο νέος Πρωθυπουργός είχε δίκαιο λοιπόν όταν είπε, ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έφερε δύο μήνες πιο μπροστά τις εκλογές, για να μην χρεωθεί και νέα μέτρα και διαψεύσει το success story της.
Είναι όμως τουλάχιστον αντιφατικό ,να κατηγορεί ο πρωθυπουργός την κυβέρνηση, για το ότι δεν πήρε και άλλα μνημονιακά μέτρα και παράταση του μνημονίου για έξη αντί για δύο μήνες.

Ας μην ξεχνάμε ότι τις ίδιες κατηγορίες χρέωνε και χρεώνει η Ν. Δ. στο ΠΑΣΟΚ, μετά τις εκλογές του 2009 .
Αντί να περιορίσει η κυβέρνηση Καραμανλή το χρέος και το έλλειμμα από το 2007, τα οδήγησε σε εκτροχιασμό και την χώρα στο χείλος του γκρεμού!!.
Δραπέτευσε όπως και η συγκυβέρνηση, με το ίδιο πρόσχημα, την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και έφερε τις εκλογές 6 μήνες νωρίτερα πετώντας την "καυτή πατάτα" στην κυβέρνηση Παπανδρέου!.
Αυτά βεβαίως τα γνώριζε ο κ. Τσίπρας, αλλά για λόγους αντιπολιτευτικούς και επειδή η δεξαμενή για άντληση ψήφων ήταν ο κόσμος της κεντροαριστεράς άσκησε ανεύθυνη και λαϊκίστικη αντιπολίτευση και πετροβολούσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπανδρέου, αφήνοντας στο απυρόβλητο τον καταστροφέα της οικονομίας Καραμανλή!
Να τα λέμε κι αυτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: