28/10/11

Δεν ήταν ούτε προοδευτικοί ούτε δημοκράτες!

Ένας ενδιαφέρων αλλά και ενδεικτικός για τα συμβαίνοντα σήμερα διάλογος με τον Στέφανο Τζουμάκα στο Facebook. Ο καθείς ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και ας αναλάβει τις ευθύνες του. Η σιωπή δεν είναι πάντα και παντού χρυσός. Αντίθετα αφήνει χώρο για επικίνδυνα επικοινωνιακά παιγνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων θα πληρώσουν ως συνήθως, οι συνήθως ύποπτοι. Οι μη έχοντες και αυτό άσχετα δηλώσεων και προθέσεων.(Γ.Π.)


Στέφανος Τζουμάκας
Είναι προφανές ότι δεν ήταν ούτε προοδευτικοί ούτε δημοκράτες όσοι επιτέθηκαν στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Πρόκειται για ακροδεξιούς , πατριδοκάπηλους , για νεοφασίστες καθώς και ορισμένους από το λούμπεν μίγμα των δήθεν αγανακτισμένων. Ψυχραιμία! Η μεγάλη πλειοψηφία , ο προοδευτικός λαός είναι ο παράγοντας σταθερότητας του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Aris Konstantakis Τι λες ρε απίστευτε τύπε. Οι φασίστες και οι λούμπεν είναι αυτή η λαοθάλασσα που μιλάει για χούντα? Τι νομίζεις ότι ο κόσμος δεν βλέπει ότι ο Παπούλιας είναι ένας μικρονοϊκός γέρος που στηρίζει απόλυτα τα κατοχικά καθάρματα του άθλιου φασιστικού μπατσοκ γαντζωμένος στην καρέκλα του ανούσιου αξιώματος του? Πάντως αν οι φασίστες και οι λούμπεν είναι τόσοι πολλοί και με τέτοιο λαϊκό έρεισμα εσύ ως δημοκράτης οφείλεις να τους σεβαστείς. Και μια τελευταία ερώτηση και στην Κρήτη που τους πήραν με τα αυγά τους δικούς σου φασιστολούμπεν είναι? Και στη Βέροια και σχεδόν σε όλες τις ελληνικές πόλεις?
Xenakis Maroulis Στέφανε είναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ αυτά που συνέβησαν σήμερα ( Ήμουν παρών ) Και πρέπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να επανέλθει ο νόμος περί ΤΕΝΤΥΜΠΟΥΣΜΟΥ ! Δεν είναι δυνατόν ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ Να προβοκάρουν τον (όποιον ) Πρόεδρο της δημοκρατίας μας ! Και μου ήρθαν στη μνήμη , τα λόγια του Ανδρέα Παπανδρέου ... Είμαστε ενάντια στην κάθε μορφής Δεξιά !!! Και μια από τις χειρότερες μορφές δεξιάς , είναι τα ...Τσιπράκια !
Aris Konstantakis Όπα και στις Σέρρες φάγανε αυγουλάκια οι δικοί σου? Γέμισε η χώρα φασίστες και αυτό το δήθεν αγανακτισμένων που το ψώνισες. Τα πάει τόσο καλά τα άθλιο φασιστικό και εθνοπροδοτικό κόμμα της φτώχιας και της εξαθλίωσης ώστε μαϊμού αγανακτεί ο λαός.
Aris Konstantakis Μπράβο Στέφανε σας μείνανε , οι ακραίοι φασίστες σαν τον τύπο που θυμήθηκε το Ν.4000. Άντε και εις ανώτερα. Πάντως λένε και μια αλήθεια τα φασιστοειδή κρατικοδίαιτα σαπρόφυτα που συνεχίζουν να στηρίζουν το κόμμα της φτώχειας και της εθνικής μειοδοσίας, οι δυνάμεις που αποχωρούν από το εθνοπροδοτικό Μπατσοκ μαζί με τις δυνάμεις του ΣΥΝ αποτελούν τη νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία.
Aris Konstantakis Επαναλαμβάνω ότι το πρόσωπο δεν ταυτίζεται με το θεσμό και ο θεσμός με το πολίτευμα. Ο Παπούλιας στηρίζει απόλυτα την κατοχική "κυβέρνηση" και αυτό τον καθιστά απολύτως συνυπεύθυνο. Τώρα είναι η ώρα που όλοι αποφασίζουν με ποιον θα πάνε και ποιον θ΄ αφήσουν.
Στέφανος Τζουμάκας Για τον ΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ :Τον Κ.ΠΑΠΟΎΛΙΑ δεν τον αποκάλεσε προδότη η λαοθάλασσα Θεσσαλονίκης ,αλλά ελάχιστες ομάδες που σπέρνουν μίσος. Η αριστερά δεν μισεί , ζητάει αλλαγές, είναι με το διεθνισμό. Μισούν οι εθνικιστές, οι πατριδοκάπηλοι και οι προάγγελοι του Χίτλερ και του Μουσολίνι . Η ακροδεξιά , αφού γιγαντώθηκε επί χούντας και εξαφανίστηκε το 1974 , αναπτυσσόταν σταδιακά και τώρα με το κόμμα του ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή εμφανίζονται ως Έχιδνας και αναμασούν μέχρι και ...αγώνα κατά του Καπιταλισμού .Έτσι έκαναν και οι εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ. Δεν κάνουν Αντικαπιταλιστικό αγώνα , όσοι διαμορφώνουν μια γελοιογραφία περί προδοτών , για κουφιοκεφαλάκηδες ,για λούμπεν στοιχεία , απολίτικους που δεν έχουν ούτε στοιχειώδη αντίληψη για τη κρίση του καπιταλισμού τις αντιφάσεις του και τις αντιθέσεις του , ως ένα σύστημα που δημιουργεί και καταστρέφει , ως ένα σύστημα που παράγει πλούτο και ανισότητες ,αλλά έχουν μια γελοία και επικίνδυνη , μια φασίζουσα πατριδοκάπηλη αντίληψη που επηρεάζει εκτός από ακροδεξιούς και κάθε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟ. Είναι γνωστοί από τη πατριδοκαπηλία στο ''Μακεδονικό'' καθώς και με το Μιλόσεβιτς που έσφαξε χιλιάδες στην ''εθνοκάθαρση'' της Γιουγκοσλαβίας το 1990 , στη συνέχεια με τον Οτσαλάν και με τις Ταυτότητες .Τώρα γνωρίζουμε ένα νέο ΠΟΛΤΟ από ορισμένες ομάδες που ως πολτός , εμπεριέχει και λούμπεν καθώς και κάθε πικραμένο που δεν έχουν ούτε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ, ούτε ΟΛΙΤΙΚΕΣ αρχές. Άρη , Χιλιάδες κομμουνιστές και σοσιαλιστές πήγαν εξορία και φυλακή και εκτελέστηκαν για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Άρη ,αγωνιστές με πολιτικές αρχές δεν επιτίθενται στο δημοκρατικό πολίτευμα, και αυτοί που επιτέθηκαν σήμερα στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας δεν είναι αγωνιστές .
Στέφανος Τζουμάκας ΤΡΙΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ είναι η ανεργία και η έλλειψη εισοδήματος. Δεν αντιμετωπίζονται με λουμπεν αντιδράσεις και επιθέσεις, αλλά με κοινωνικους και πολιτικούς αγώνες που δεν μπορουν και δεν θέλουν να κάνουν οι μικροαστοί. ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ , -α ν ε ξ ά ρ τ η τ α από κόμματα - πάντα το ρίχνουν στα πατριωτικά, στις προδοσίες και σε ηθικολογίες απο τα Ιεροσόλυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: