20/11/12

Η δημοσκόπηση του Πρετεντέρη!

Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι «αθώες του εγκλήματος»  που συντελείται και τα ΜΜΕ δεν σταματούν ποτέ να «βομβαρδίζουν» τα μυαλά του κόσμου. Αφού καθορίσουν την «κυρίαρχη» άποψη της κοινωνίας, στέλνουν τους δημοσκόπους τους να μετρήσουν το μέγεθος της «επιτυχίας» ! Ψυχάρης και Πρετεντέρης δεν μπορούσαν βέβαια να λείπουν από αυτό το πανηγύρι! Ενδεικτικά τα σχόλια που «αλιεύθηκαν» από το
facebook σχετικά με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε ο Πρετεντέρης στην εκπομπή του στο MEGA στις 18.11.2012! (Γ.Π.)
=>
 
Η Δημοσκόπηση που παρουσιάζεται ...από τον Πρετεντέρη στο MEGA προετοιμάζει τον διαχωρισμό των Ελλήνων σε μνημονικούς και αντιμνημονικούς…
Ετοιμάζει την νέα πόλωση στην πολιτική ζωή του τόπου από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε Ευρωπαϊστές και μη. Όπου Ευρωπαϊστές είναι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και αντιευρωπαϊστές όλοι οι άλλοι.
Με αυτή τη δημοσκόπηση προλειάνουν το έδαφος για το νέο κόμμα.
Για αυτό άλλωστε έχει στο κάδρο ο Πρετεντέρης Χρυσοχοίδη, Μητσοτάκη και Μαργαρίτη…
Επίσης πονηρό είναι και ότι παρουσιάζουν το λαό σε ποσοστό 87% να πιστεύει ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα… Δηλαδή προετοιμάζουν το λαό να δεχθεί μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. (του Τάσου Σιδερίδη)
=>
Σενάρια....Ψυχάρη και διαπλοκής...!!
Όπως πολύ σωστά έγραψε ο φίλος μου Τάσος Σιδερίδης όλη αυτή η δημοσκόπηση του
MEGA, που παρουσίασε απόψε ο...Πρετεντεράκος, έγινε για ένα και μοναδικό ερώτημα για όσους καταλαβαίνουν… 
Όλα τα άλλα ερωτήματα ήταν για ξεκάρφωμα… και θα σας το αποδείξω με ένα απλό ερώτημα…
 
Το μοναδικό πρωτοεμφανιζόμενο ερώτημα στη σημερινή δημοσκόπηση ήταν…

Υπάρχει πολιτικός χώρος ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ…?
 
Ερώτημα που σε καμία άλλη δημοσκόπηση ιστορικά δεν υπήρχε… Με αυτό το ερώτημα ο Ψυχάρης τελείωσε το ΠΑΣΟΚ και το Βενιζέλο που τους βγάζει έξω από το πολιτικό κάδρο και την πρωτοκαθεδρία των εξελίξεων και προετοιμάζει το έδαφος για την ίδρυση ενός νέου κόμματος… !!! Συμπληρώνω, προς επιβεβαίωση του στησίματος αυτής της δημοσκόπησης δύο άλλα ερωτήματα που ουδέποτε στο παρελθόν τέθηκαν για συγκεκριμένο κόμμα: 1- Ποιός φταίει για την πτώση του ΠΑΣΟΚ...Απάντηση....80% Γ.Παπανδρέου, 11% Βενιζέλος...!!! 2-Χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ...Απάντηση 60% όχι....!!! Με δύο λόγια με ένα σμπάρο, του Ψυχάρη, δύο...τρυγώνια...!!! -Ξεμπερδεύουμε οριστικά με τοιν ΓΑΠ.. -Κρατάμε τον Μπένι αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, άρα και την δημοκρατική παράταξη σε μικρό μονοψήφιο ποσοστό...!!! Με το Μπένι το ΠΑΣΟΚ είναι εκτός παιχνιδιού...!!! Η πλάκα είναι πως την πεπονόφλουδα πάτησε και η μεγαλοφυία ο Χρυσοχοίδης, που δήλωσε πως δεν χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Η αν δεν πάτησε την πεπονόφλουδα, είναι μέσα στο παιχνίδι των Ψυχάρη, Κόκαλη, Μπόμπολα, Αλαφούζου, Κοντομηνά και λοιπών κρατικοδίαιτων "τρωκτικών" του δημοσίου χρήματος.
 
Τελευταία ο Χρυσοχοίδης εθεάθη να συντρώγει στην Πολιτεία με τον...Βαρδή...!!! Πως είπατε...!!!! Ηρθε η ώρα του ΓΑΠ να ...μιλήσει...!!! Να βγει μπροστά...!!! Να τους ξεμπροστιάσει με γεγονότα...!!! Και όχι να απαντά με ανακοινώσεις κύκλων του...!!!
(του Χάρη Κοδόπουλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: