26/11/12

Άλλο προοδευτικός και άλλο νούμερο!


Στις 23.11. ανάρτησα ένα χιουμοριστικό σχόλιο με αφορμή την «ατάκα» του Τατσόπουλου, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα ακολουθήσει τη συμβουλή του συντρόφου του Παπαδημούλη, «η δήλωση του Π. Τατσόπουλου ήταν, πιστεύω, πολλαπλό ατόπημα. Αντί να ψάχνει δικαιολογίες, είναι προτιμότερο να το παραδεχτεί. Όλοι κάνουμε λάθη» και το θέμα ως ατυχές συμβάν θα έκλεινε. 
Δυστυχώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε απτόητος και ανοήτως! Απέδειξε, ότι αδυνατεί να κατανοήσει το πραγματικά αντιδραστικό περιεχόμενο των λόγων του και ότι αυτά που λέει, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με αυτά που το κόμμα του διακηρύσσει! «Οι Χρυσαυγίτες λένε λούγκρες γιατί δεν μπορούν να πουν πάνω από τρεις συλλαβές», υποστήριξε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. «Λένε και μένα λούγκρα. Τώρα στα γεράματα Πέτρο; Καμάρι μου άμα ήμουν, αλλά δεν είμαι».

Επειδή λοιπόν το νούμερο αυτό αυτοθεωρείται προοδευτικός, παραθέτω χωρίς κάνένα σχόλιο την απάντηση του ηγέτη των Ζαπατίστας Κομαντάτε Μάρκος, όταν οι εχθροί του κυκλοφόρησαν τη φήμη ότι είναι «αδελφή». 
«Ο Μάρκος είναι γκέι στο Σαν Φρανσίσκο, μαύρος στη Νότια Αφρική, ασιάτης στην Ευρώπη, αναρχικός στην Ισπανία, Παλαιστίνιος στο Ισραήλ, γύφτος στην Πολωνία, ειρηνιστής στη Βοσνία, Εβραίος στη Γερμανία, μια γυναίκα μόνη στο Μετρό τα ξημερώματα, με άλλα λόγια ο Κομαντάτε Μάρκος είμαστε εμείς, το πρόσωπο του κάθε καταπιεσμένου ανθρώπου πάνω στον πλανήτη». (Γ.Π.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: