1/11/12

Ότι μπορεί κάνει ο καθένας γι΄ αυτά τα ψηφαλάκια!

Γράφει η Γωγώ Πελέκη

Η Χρυσή Αυγή παριστάνει την “αντισυστηματική” οργάνωση που φέρνει δήθεν τα πάνω-κάτω. Που δεν “παίζει” με τους όρους των υπολοίπων κομμάτων. Και άλλα ωραία παραμύθια. Η Χρυσή Αυγή είναι πλέον μέσα στο κομματικό σύστημα και παίζει το παιχνίδι “λέω σ΄όλους ότι θέλουν να ακούσουν” με στόχο ένα: τα ψηφαλάκια!


Η φιγούρα του Ηλία Κασσιδιάρη στη συγκέντρωση στρατιωτικών της 12ης Σεπτεμβρίου, ήταν χαρακτηριστική. Δεν συμφωνούσε με τη συγκέντρωση. Άσε που αυτοί οι ασεβείς στρατιωτικοί είχαν βάλει μουσική που προφανώς η λαϊκή οργάνωση που έγινε κόμμα του συστήματος: Μίκη Θεοδωράκη και Παπακωνσταντίνου. Ίσως γι΄ αυτό το λόγο δεν ανέβηκε καν στη πλατεία Κολοκοτρώνη. Κάλεσε τα τηλεοπτικά συνεργεία για να κάνει μια δήλωση “στήριξης” των αιτημάτων των στρατιωτικών γιατί …τα ψηφαλάκια πρέπει να μαζευτούν.

Ο έτερος βουλευτής-σταρ ο Παναγιώταρος ανέλαβε να ηγηθεί της επιθέσεως κατά της παράστασης στο θέατρο Χυτήριο. Δεν έχουμε ξανακούσει άνθρωπο…της εκκλησίας, θρησκευόμενο να βρίζει χυδαιότερα. Αλλά δεν τα ‘παμε; Είνα αυτά τα ρημάδια τα …ψηφαλάκια.

Σ΄ αυτά βάλτε και τα παραμυθάκια με τους παιδικούς σταθμούς που παίρνουν παιδιά Ελλήνων ,μόνο κατόπιν παρέμβασης της οργάνωσης. Η οποία γίνεται επιλεκτικά για ένα άντε δύο παιδιά ίσα για να γίνει ο ντόρος και να διαδοθεί ότι “η ΧΑ βάζει παιδιά σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς”.

Το μόνο που είναι αλήθεια είναι ότι η οργάνωση έχει διεισδύσει για τα καλά στην Ελληνική Αστυνομία. Το πως θα το ξέρει ο κ.Δένδιας και καλό είναι σιγά,σιγά να ξηλώσει το “πουλόβερ”. Έτσι κι αλλιώς η ΝΔ αυτά τα…ψηφαλάκια τα ΄χει πια χαμένα. 

Το συμπέρασμα είναι ότι η ΧΑ επί της ουσίας πια λειτουργεί όπως λειτουργούσαν όλοι οι άλλοι επί τόσα χρόνια. Απλά έχει διαφορετική...καμπάνια. Δεν μπορεί να τάξει προσλήψεις, αλλά κάνει άλλου είδους "θελήματα" των ψηφοφόρων. Ότι μπορεί κάνει ο καθένας γι΄ αυτά τα ψηφαλάκια.

ΠΗΓΗ: NAFS CUCK

Δεν υπάρχουν σχόλια: