17/5/11

Η „αυλαία“ του Στρος Καν

Ophelia Famotidina
Το όνομά της είναι Ophelia Famotidina και τα τελευταία λεπτά η φωτογραφία της κάνει τον γύρο του κόσμου κυρίως μέσα από Blogs, τα οποία αναφέρουν ότι είναι η γυναίκα που αποπειράθηκε να βιάσει ο Ντομινίκ Στρος Καν, αν και προς το παρόν αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η βία σεξουαλική ή όχι είναι ανεπιφύλακτα καταδικαστέα και αν ο κύριος Στρος Καν δεν μπόρεσε να κρατήσει τις "ορμές" του καλά να πάθει. Μου κάνει εντύπωση όμως ο ισχυρισμός της Μερκελ περί τεκμηρίου αθωότητας. Όχι ότι δεν υφίσταται και γι΄ αυτόν η στοιχειώδης αυτή αρχή του δικαίου, αλλά να, με βάζει και σε άλλες δεύτερες, πιο πολύπλοκες και πιο πονηρές σκέψεις!!!!! Οψόμεθα. Πάντως ο Στρος Καν για ένα πράγμα δεν μπορεί να κατηγορηθεί. Για ρατσισμό!!!!! (Ιάσων Ανκαίος)

3 σχόλια:

Anestis Moutafidis είπε...

Anestis Moutafidis 20 Μάιος
Ο πρώην διευθυντής του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου, κύριος Strauss -Kahn, δικαιολογημένα δέχεται αυστηρές ποινηκές διώξεις, για την σοβαρή παρανομία που έπραξε. Ένα άτομο που διακατέχει μία τόσο υψηλά στεκόμενη οικονομική και κοινωνική θέση όπως την διακατείχε ο κύριος Strauss-Kahn, οφείλει να διατηρήσει μία συμπεριφορά παραδειγματική απέναντι στην δημοσιότητα αλλά και απέναντι στην κοινωνία γενικότερα, με το ανάλογο ήθος. Κατά την δική μου εκτίμηση έκανε κατάχρηση του αξιώματός του και βάσει των πληροφοριών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έπραξε βαριάς μορφής σεξουαλική βία απένανι στην απεικονιζόμενη γυναίκα την κυρία Ophelia Famotidina, που σημαίνει για ένα άτομο με την δική του επιρροή, ότι έπραξε μία ιδιαίτερα ασυγχώρητη πράξη. Ακόμα και στην περίπτωση της παθητικής συγκατάθεσης της κυρίας Famotidina για την σεξουαλική επαφή με τον κύριο Strauss-Kahn (βλέπετε πολλοί ανθρώποι είναι της γνώμης ότι για να πραγματοποιηθεί μία σεξουαλική επαφή και βία, θα πρέπει ή να εξουδετερώσει πρώτα ο άνδρας την γυναίκα εντελώς, ή η γυναίκα να την απάνθρωπη και πενιχρή κατάστασή της, για να μην υποστεί μεγαλύτερη βία από τον βιαστή της), φέρει αυτός την ευθύνη για την ανήθικη και εγκληματική του πράξη, διότι σε αυτήν την περίπτωση αποπλάνησε και ξελόγιασε την κυρία Famotidina. Δικαιολογημένη βέβαια και απολύτως αποδεχτή η παραίτησή του από το αξίωμά του. Ας ελπίσουμε ότι το άτομο το οποίο θα διαδεχτεί την υψηλή θέση του κύριου Strauss-Kahn, θα διακατέχεται και από μία εξ ίσου υψηλή ηθική συνείδηση, σε ότι αφορά την συμπεριφορά του απέναντι στον κοινωνικό του περίγυρο.

Kerdemelidou Vassiliki είπε...

22 Ιουνίου
Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΟ…ΚΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΛΙΘΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΤ' ΟΥΔΕΝΟΣ! ... Την αλήθεια θα τη μάθουμε ποτέ;

Anestis Moutafidis είπε...

Φυσικά και θα πρέπει ο καθένας πρώτα να κρίνει τον εαυτό του και έπειτα τους πλησίους του, ή τους ανθρώπους της δημοσιότητας.